Nuyu! Jo!n

.:: Sara hidup ::.

.:: PTPTN ::.

Jumaat, 22 April 2011

contest KAMI FOTOGENIK

Tq kpd K. eintan coz sudi tag join contest lagi!!
aiyaakkk,tau pon bila kelebek kat s.box...akak2,t gtau kat entry terkini tau..
heheh,sy jarangla kelebek s.box tu...

orait,kali ni nak join contest KAMI FOTOGENIK 
nmpak menarik + tertarik !! so, join!!!



dan teros kpd syrat2 yg PATUT di ikuti :

1-sila menjadi follower belog The Lady & Mr Vampire. :D


2-sila ambil banner di atas dan link kan ke entry ini.
sudah bos!!
3-sila sertakan 3 gambar anda yang FOTOGENIK.
sila tgk yer bos!!

4-ni bahagian yang penting. *sila dengar betul2!*

~gambar pertama ialah gambar solo

~gambar kedua ialah gambar duo

~gambar ketiga ialah gambar secara beramai2
ape mcm bos?? ok x??

5-contest ini akan bermula sekarang iaitu 22 Mac 2011 dan berakhir pada 1 Mei 2011.
noted bos!!

6-setelah selesai, sila pastekan url anda ke ruangan komen yang disediakan :D
done bos!!

7-jangan lupa tag 5 orang rakan anda yang FOTOGENIK dan pastikan mereka juga mengetahuinya.
done bos!!



8-selesaikan slogan di bawah :

kami rasa kami patut menang contest ini kerana . . . . . . . . . . 



9-hadiah untuk contest ini akan diberitahu selepas ini. tapi mesti anda2 sekalian suka gi-la dengan hadiahnya. selamat mengejoin contest ini!
xsbr nak suka gila ni bos!!

nuyui: ok,rasenya sume cukup kot bos???ader x kena g x??



sy rasakan sy punya photo yang nampak fotogenik bkn fotogedik..lalalala..maka sbb itu,sy sudi join contest ini + xsbr2 nak tau hadiahya yg katanya leh wat jadi GILA!! i like it.. Ditambahkan lagi dgn pic2 yg sy rsa nampak menarik + tertarik.. tertarikke bos??? Moge2 kan..amiinnn.. aish..pertama kali sy join contest gini,agak2nya lau menang,akn sy perbanyakkan lg fotogenik utk tatapn bloger2 sekalian sehingga mereka meluat..ahakz!! akhir sekali,hrapan UTAMA adalah utk MENANG!!!!



Bila dah rajin join,agak-agak leh menang?? Doakan ea!! ^__^

8 ulasan:

eintan nurfuzie berkata...

yo2..hehehhe..sebelah2 menyebelah jer kit afolo dia..ya2..rapatkan saf anda.

nusha berkata...

@ k.eintan

heheh,tau xpe!! jom2 rapatkan..lalalal..

Cik Muda Sae berkata...

gudluck! tunggu entry sy nti ye..~

nusha berkata...

@ cik muda

ahakz,tq..sure menanti ni..

Cik Muda Sae berkata...

dah siap..! Jom tengok~

http://sipenyapuburuk2.blogspot.com/2011/04/contest-kami-fotogenik.html

nusha berkata...

@ cik muda

ok,nk tgk ni..

Inche Vampire berkata...

heh.. ada letak link hadiah kat bhgian sidebar belog.. ley tengok kat situ..:)

markah da kira n keep up to date with belog ok !

nusha berkata...

@ inche

ok2.tq yer!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...