Nuyu! Jo!n

.:: Sara hidup ::.

.:: PTPTN ::.

Isnin, 27 Jun 2011

'saya nak hadiah'


nak juga dapat HADIAH seperti aku?? mai-mai tekan sini yer..

cara yg mudah+simple tapi bukan mudah+simple nak dapat hadiahkan dear??

kenapa ak nak HADIAH??
kerana ak suka laa..lau ak xsuka,watpe ak nak wat entry ini kan..heheh..
Syieda and Mr. Muncit, ai mmg suka hadiah terutama hadiah FREE cam yg korang wat ni..
even xtau apa hadiahnya,smgt kobar-kobar nak dapatkan TETAP ADA!!
walau persaingan yg bnyak,tetap USAHA!!
suka hadiah kerana leh wat koleksi..jadikan kenangan..
xsuka meminta tapi KALI INI, perlu gak meronta-ronta nk dapatkan hadiah dari korang yer.. =)

ak nak tag MEREKA yg pernah menang contest ak dan KOMPEM suka hadiah gak
http://nanakimie.blogspot.com/
http://sipenyapuburuk2.blogspot.com
http://nurazizahyahaya.blogspot.com

lau depa xnk join pon xpe,leh besar peluang..hakhak.. (gler jahat!!)
Tamat : 30/06/2011


ehem-ehem,cmner??ok x cara akak nape nak hadiah ni??hehehhe..nak3...  =)
xbg,nak MAJOK..lalalala..

Bila dah rajin join,agak-agak leh menang?? Doakan ea!! ^__^

4 ulasan:

nanakimie berkata...

thanks dear tag nana:) gudluck!

syieda_joy berkata...

ahhahaa..sangat ok akk.. ^_^ nti 1.7 syieda gtau ye? ni semua kerja muncit..^_^

fiQ'Ra berkata...

Hye, if sudi jom la join =)

http://fiqracake.blogspot.com/2011/06/contest-saya-suka-berimaginasi.html

Nisa' Azman berkata...

tag nusha..

http://greennnpandacontest.blogspot.com/2011/07/qistina-first-give-away.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...