Nuyu! Jo!n

.:: Sara hidup ::.

.:: PTPTN ::.

Khamis, 15 Disember 2011

Giveaway Craft n Crochet

Kali ini daku nak join GA dari sis Tihara..
selama ini komen entry aje, apa kata kali ini kt support GA plak ea..




Apa yang menarik bagiku adalah
Kekreatifan sis dalam menghasilkan barangan craftnya..
* tidak sekreatif daku!!


Percaya?? tak percaya,sila scroll lagi ke bawah..
lihat sendiri antara hasil yang telah wujud!!











Brooche Puff Petal With Button



Macam mana?? ada yang berkenan..
ni baru sikit ak tunjuk..ada banyak lagi..
p aje terus ke blognya atau kome tekan
saja tajuk kat atas gambar coz ak dah direct link terus..
bolehlah tengok harganya.. * amat berpatutan! 


Jadi, ini sahaja review ak untuk blogshop sis..
selamat menjamu mata dan membeli belah yer!!




Bila dah rajin join,agak-agak leh menang?? Doakan ea!! ^__^

5 ulasan:

Pendamba Mawar berkata...

gudluck

Tihara berkata...

thanks 4 join yui..nice :)

fieda berkata...

good luck yui...

Ash Kyouhei berkata...

tagg : http://sitisyauqiena.blogspot.com/2011/12/segmen-giveaway-dari-blog-cik-lanun.html

konde berkata...

comel comel tuh craft & crochet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...