Nuyu! Jo!n

.:: Sara hidup ::.

.:: PTPTN ::.

Selasa, 17 Julai 2012

Segmen Ayu : Saya Blogger Dari ....



Segmen pertama dari rakan blogger AYU
Maaf ayu, yui guna blog ini untuk join ea
still under yui kan? Muahahah!


Yui blogger tegar dari PERAK
Asal Parit Buntar tapi menetap di Sg Siput
Hari biasa berada di Station 18 Pasir Puteh




Kalau raya ini ada blogger nak mai
habaq awal-awal na
leh sediakan makanan hasil tangan yui
Oh, beriya nampaknya, hahaha!




Inilah Sultan dan permaisuri negeri Perak
SULTAN AZLAN SHAH




Tempat-tempat yang boleh anda kunjungi
jika ke mari ialah

1) Lost World of Tambun
2) Pulau Pangkor
3) Pasir Salak
4) Zoo Taiping / Night Safari

dan macam-macam lagi!!


Wooowwww! Yui dah macam
promote negeri Perak ni
Bagus kan? Hihihi


Bagi yang ingin datang ke Perak
selamat datang kami alu-alukan ^___^


Tag : Sis Eintan

nota : Aish, macam panjang plak taip ni. Betul kan Ayu?




Bila dah rajin join,agak-agak leh menang?? Doakan ea!! ^__^

30 ulasan:

are_lin@yu berkata...

wahh yui blh jd duta perak gnti dato' ac dah ni..hihi..tq dear join segmen ayu ;-)..t ayu listkan dari perak ya ;-)

nabila azmi berkata...

yeay..follow sini..sy pun dri perak..dulu dok bgn serai=)..skg tpg=)

Sue PeLik berkata...

salam perkenalan
jenguk dan follow awk.
blogger dr PERAK :)
dtg dr segmen yang sama

http://nurputribatrisyasuri.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Ogy Nordin berkata...

Good Luck Yui!

Michelle Hopell berkata...

hye awak .. org sarawak singgah sini dari segmen sama. follow awak kat sini .. jom ke blog sy. hihi :)
slm perkenalan~

http://damnright-welcomestalker.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

iena_gie berkata...

Salam.. dari segmen sama.. dah follow sini.. jemput la ke blog kita pula ye =)
http://ibuafinaazfar.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-selangor.html

fieda berkata...

dari perak ye..salam kenal..kak fieda dari Pahang tp menetap di Kl..hehehe

♥ sitifarhana ♥ berkata...

wahh..perakk..jaohh..hehe

eintan nurfuzie berkata...

akak nk join gak la...

Masha Meisters berkata...

hyy...salam perkenalan...Masha blogger dari johor...follow sini :)

http://mashaaini.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Myideakini [dot] com berkata...

Assalamualikum Nuyui,

MYideakini dah follow sini ye...

www.myideakini.com

Deary Ainn berkata...

Salam perkenalan~~^_^
kte dri segmen yg sme..
dri sarawak..:)
bw n flow here :)ada ksemptan jenguklh kt cnie..
http://deary-ainn.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-sarawak.html

Lea Athira berkata...

singgah sini :D
http://gebangkembangwiflea.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-perak.html

TiranaAduka berkata...

Dari segmen yang sama...
TiranaAduka Blogger dari Selangor....
good LUCK....
semoga berjaya..
Sungguh Patriot.....

salam kenal
dari
TiranaAduka


http://aku-saya-alam.blogspot.com/2012/03/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

~Sweet Honesty~ berkata...

hyeee...saya blogger dri nepal..hehehe..(^_^)

http://sweetylikecandycan.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

elyna mirsada berkata...

singgah cni....

shedameor berkata...

sheda pon join jugak :)same la kite orang sungai siput :)

http://shedameor.blogspot.com/2012/07/saya-blogger-dari.html

salam perkenalan !

Lea Athira berkata...

singgah sini balik :) perak area tapah :D

taqiee din berkata...

Salam perkenalan...:)
dtg Dari Segmen yg sama...:)
Sy dr Sarawak...salam kenal..
http://taqieeummu.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-mesir.html

Cik Nur berkata...

salam kenal... :)

Dari segmen yang sama :

http://cahayacita2.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Misz Mieza berkata...

Salam Yui! MM ada tag Yui kat sini tau!

http://hip2-horey.blogspot.com/2012/07/1st-giveaway-by-jaakechik-corner.html

Momo berkata...

org pb rupanye..:)

http://sukatykupown.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-sarawak.html

dwaty berkata...

saya baru sampai tambun... yang lain... enteh bila dapat p...

SuparMan SuaRez berkata...

Salam Ramadhan Al Mubarak..
Datang Dari Segmen Yg Sama.Blogger Dari SABAH,Salam Kenal Errkk.. Dah Follow Sini,Jemput Singgah Blog Saya Jugak K..^_^

http://manssmile.blogspot.com/2012/07/segmen-saya-blogger-dari-sabah.html

Ct Noraishah berkata...

Hai, selamat bersegmen..

http://sna-aai.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Mrs.BuduBilis berkata...

singgah sini dari segmen yang sama. done follow u :)

http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Saya Disini berkata...

sy pon org perak..hehe

wan nurul hezrina berkata...

blogger melaka datang melawat..salam kenal=)dan salam ramadhan

http://hezrina83.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Rafiq Naemah berkata...

tumpang lalu...^_^
http://rafiq-icelemontea.blogspot.com/

QA's ~ mamapapa berkata...

teringin nk ke pangkor :) jmput follow kmbali :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...