Nuyu! Jo!n

.:: Sara hidup ::.

.:: PTPTN ::.

Rabu, 4 Mei 2011

SAGMEN >> IISSHHHKKK..!! AKU NAK HEADER BARU

mule nak ucap tq kpd 2 insan ini iaitu kak eintan dan  adik azmie
melihat kepd tajuk segmen ni pon dah wat ak tertarik..
cantik menarik tertarik kau memg deboooommm!!!
hakhak..sengal yui ni!!


  1. Terbukak kepada sape2 yg nak header baru sahaja [sy sgt nak!!]
2. Follow blog cikgu dulu eek... udahh 1006..

3. Like facebook page cikgu.. [done CIKGU]

4. Wajib buat satu entri dan wajib masukkan banner sagmen ke dalam entri (SILA COPY KOD HTML) amik manual je ea.
5. Tajuk entri ialah "SAGMEN >> IISSHHHKKK..!! AKU NAK HEADER BARU" [DONE]

6. Tag 2 org kawan cukup lah dan bgtaw laa mereka yerr.. [DONE]
http://chocolatebirumerah.blogspot.com/
7. Cerita dlm entri kenape korang nak header baru.. [DONE]
sy nak header baru utk blog ini yer cikgu bkn blog Corat Coret Nusha
coz blog itu tidak ader header!!jd sy nak mintak jasa bek cikgu yg pndai tntg header ni watkan utk sy..
coz blog itu aderlah blog part time sale sy..jd sy nak ia nampak menarik bila ader yg view!! Tq ea..hope sgt dpt.. =)

8. Make sure tinggalkan link entri di ruangan komen [OKEY]

9. Done..!!


Bila dah rajin join,agak-agak leh menang?? Doakan ea!! ^__^

2 ulasan:

wan_cikgumuzik berkata...

terima kasih kerana menyertai sagmen yang cikgu anjurkan nehh... penghakiman akan di buat seadil2nya... sila tunggu keputusannya nanti...

THANKS SUPPORT CIKGU...

...

nuyui a.k.a miss NUSHA berkata...

tq cikgu sudi ke blog ea..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...